HOME ABOUT US NEWS OUR DOGS STUDS PUPPIES INFO GALLERY ANGELS Guestbook LINKS

» VI SØKER FORVERTER...

 

Born Puppies

-

Expected Puppies
-


Planned Puppies
We plan puppies in 2017.
Please follow our facebook group "Kennel Stavenstaff" for more information.
Previous Litters
J-Litter (Hailey x Panzer)
I-Litter (Chloie x Crixus)
H-Litter (King x Enya)
G-Litter (Connie x King)
F- Litter (Nova x Ted)
E-Litter (Nova x Bulle)
D-Litter (Connie x Chess)
C-Litter (Mille x King)
B-Litter (Kirah x King)
A-Litter (Kirah x Ozzie)

Statistics


OM VALPER FRA STAVENSTAFF


Alle valper fra Stavenstaff vil være øyelyst, chippet, vaksinert og forhåndsregistrert i NKK. Våre valper vil være vant til andre hunder og små barn.

Alle valper fra oss vil bli solgt med kontrakt som sikrer valpens "velferd" gjennom hele dens liv. Når man kjøper valp fra oss vil man få med en mappe med informasjon om rasen generelt, tips & råd samt kontakt informasjon til oss, og mye mer.
Alle våre valper blir født og oppdratt sammen med oss, og der vi oppholder oss.
Vi prøver også å ta med valpene rundt omkring når de er gamle nok til det, for å gjøre de best mulig rustet til å møte verden når de flytter fra oss.

Vi ønsker å ha kontakt med våre valpekjøpere også når hunden er voksen. Vi ønsker oppdateringer, bilder og informasjon om hunden. Vi ønsker at våre valpekjøpere skal være godt rustet når valpen kommer i hus, derfor oppfordrer vi til at alle våre valpekjøpere gjennomgår et teori kurs hos Lundqvist hundeskole før valpen drar fra oss. Ved å gjennomgå et teori kurs FØR valpen kommer i hus vil man inneha informasjon før man begynner innlæring og kan gjøre ting riktig fra starten av.p

Teorikurset kan samkjøres med evt besøk hos oss om du kommer langveisfra.
Anbefalt bok for nye hundeeiere: "Om adferd og læring - for hundeeiere"
Denne fåes kjøpt hos Lundqvist.

Vi "krever" også at alle våre valpekjøpere besøker oss minst en gang før vi kan gi et svar på om det er muligheter for å kjøpe valp fra oss. Dette for at vi som oppdrettere kan få møte de interesserte og ta et valg utifra hvem vi mener er best egnet som valpekjøpere og evt hvilken valp som passer best til deres ønsker.

Vi vil også anbefale alle våre valpekjøpere å melde seg inn i Norsk Terrier Klubb samt Rasegruppen for Staffordshire Bull Terrier. Dette koster per 2010: 330,- og kan gjøres via denne linken: NTK Innmelding

LES DISSE RÅDENE FØR DU KJØPER VALP :D